Культурні індустрії в українському дискурсі: пошуки синергії смислів - Євграфова, Алла; Прокопенко, Наталія (Образ, 2018)
У статті розглянуто концептуальні уявлення про номінацію, витоки терміну «культурні індустрії», презентовано еволюцію поглядів на природу, зміст цього феномену, починаючи з лінгвістичного контексту і завершуючи роллю сучасних креативних технологій. Пропонуються результати моніторингу матеріалів дискурсивних практик газети «День» (липень – грудень 2018 року), пов’язаних із різними сферами культурних індустрій, що супроводжується відповідними інтерпретаціями та коментарями. Робиться спроба визначитися із прогнозами щодо подальшої реалізації сфери творчих індустрій в українських реаліях.